Samle informasjon for kundeservice

Etter at du varsler kundeservicespesialister om et problem, kan de be deg om å lage en rapport som inneholder informasjon om operativsystemet ditt og sende den til kundeservice. Kundeservicespesialister kan også be deg om å opprette en sporingsfil. Med sporingsfilen kan du spore utførte programkommandoer trinnvis, og finne ut når i programhendelsene feilen oppsto.

For å gi bedre støtte i spørsmål knyttet til funksjonen til programmet, kan kundeservicespesialister be deg midlertidig endre programinnstillingene for feilsøkingsformål mens diagnostikk pågår. Det gjør du ved å utføre følgende handlinger:

Kundeservicespesialister vil gi deg all informasjon som er nødvendig for å utføre disse handlingene (steg-for-steg instruksjoner, innstillinger som skal endres, skript, ekstra kommandolinjefunksjoner, feilsøking modus, spesialverktøy osv.) og vil informere deg om hvilke data som vil samles inn for feilsøking formål. Etter at den utvidede diagnostikkinformasjonen er innhentet, lagres den på brukerens datamaskin. De innhentede dataene sendes ikke automatisk til Kaspersky.

Du anbefales å utføre de foregående handlingene kun under veiledning av en kundeservicespesialist etter å ha mottatt instruksjoner om å gjøre det. Å endre programinnstillinger på egen hånd på måter som ikke er beskrevet i Hjelp eller som ikke er anbefalt av kundeservicespesialister, kan føre til nedgang og krasj i operativsystemet, redusere beskyttelsesnivået til datamaskinen og skade tilgjengeligheten og integriteten til den behandlede informasjonen.

I dette avsnittet

Opprette systemstatusrapporter

Sende datafiler

Hvordan lage et skjermopptak hvis du har problemer med et program

Innhold og lagring av sporingsfiler